Katso
aukioloaikamme
täältä »

 
In English
 
Jätteiden käsittelyn asiantuntija

Käsittelemme ja kierrätämme jätteenpolton pohjakuonia sekä vastaanotamme ja käsittelemme pilaantuneita materiaaleja ja vaarallisia jätteitä sekä tarjoamme pilaantuneen maaperän ja pohjaveden kunnostusratkaisuja . Kokemus tuo työhömme tehokkuutta ja ymmärrystä, ja voit luottaa siihen, että etsimme parhaat ratkaisut niin sinulle kuin ympäristölle.

Jätteenpolton pohjakuonia käsittelemme asiakkaan luokse siirrettävällä ADR-kuivaerotuslaitteistolla. Vastaanotamme ja käsittelemme kiinteitä jätteitä, kuten pilaantuneita maa-aineksia ja betoneita, teollisuuden prosessijätteitä ja tuhkia, sekä rakennuksilta syntyviä vaaralliseksi luokiteltavia purkujätteitä (mm. asbesti, kreosootti). Pilaantuneen maaperän ja pohjaveden kunnostusta teemme asiakaskohteissa.

Palvelemme joustavasti kuntia, rakennus- ja purkuliikkeitä, teollisuutta sekä jäteyhtiöitä.

Tutustu palveluihimme tai ota yhteyttä ja kysy lisää!

 
Jätteenpolton pohjakuonat
 

Jätteenpolton pohjakuonat

Käytämme ensimmäisenä Pohjoismaissa ADR-kuivaerotustekniikkaa. Siirrettävällä käsittelylaitteistolla pohjakuonan sisältämät arvometallit ja mineraaliaines saadaan uusiokäyttöön.

Lue lisää

Pilaantuneet materiaalit ja vaaralliset jätteet
 

Pilaantuneet materiaalit ja vaaralliset jätteet

Vastaanotamme ja käsittelemme pilaantuneita materiaaleja ja vaarallisia jätteitä kustannustehokkaasti, vastuullisesti ja ympäristölle turvallisesti Kiimassuon jätekeskuksessa Forssassa sekä Marinkorven käsittelylaitoksella Porissa.

Lue lisää

Pilaantuneen maaperän ja pohjaveden kunnostusratkaisut
 

Pilaantuneen maaperän ja pohjaveden kunnostusratkaisut

Tarjoamme erilaisia menetelmiä maan ja veden puhdistamiseen.

Lue lisää

Asiantuntijapalvelut
 

Asiantuntijapalvelut

Olemme jätteiden käsittelyn ja kierrätyksen asiantuntija. Parannamme ihmisten tietoisuutta niin, että tulevaisuudessa yhä suurempi osa syntyvästä jätteestä saadaan hyötykäyttöön.

Lue lisää

 
Scanwas-keinokiviaines

Scanwas-keinokiviaines

Haluatko säästää luonnonvaroja ja edistää kestävää infrarakentamista? Keinokiviaines on vastuullinen valinta. Tutustu Scanwas-keinokiviainekseen!

Tutustu

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla toiminnastamme ja alaan liittyvistä uusista tuulista.