Katso
aukioloaikamme
täältä »

 
 
Pilaantuneen maaperän ja pohjaveden kunnostusratkaisut

Pilaantuneen maaperän ja pohjaveden kunnostusratkaisut

Pilaantuneen maaperän ja pohjaveden kunnostusratkaisut perustuvat projektitoimituksiin. Toteutamme kunnostuksia DoAct® tuoteperheen patentoiduilla laitteistoilla.

DoAct® CORE on patentoitu, modulaarinen ja etäohjattava maaperän ja pohjaveden kunnostusyksikkö, jonka avulla kunnostetaan laajoja pilaantumia kustannustehokkaasti. DoAct® CORE -laitteistolla pystytään suorittamaan in situ -kunnostuksia biologisin, kemiallisin ja fysikaalisin menetelmin.

DoAct® DIRECT -suorainjektiolaitteisto on porauksen ja injektoinnin ainutlaatuisesti yhdistävä laitekokonaisuus, jolla pystytään kunnostamaan myös kivisiä alueita. DIRECT -menetelmän avulla ympäristöriskit saadaan poistettua parhaimmillaan kertakäsittelyllä aiheuttamatta keskeytyksiä alueen muulle käytölle.

DoAct® PILE -ratkaisu tarjoaa maankaatopaikalle, kierrätyspuistoille ja muille jätealan toimijoille entistä kustannustehokkaamman vaihtoehdon pilaantuneiden maiden aumakäsittelyille. Biopile -käsittelyn sydän on DoAct® CORE -laitteisto, jonka avulla käsittely voidaan tehdään kustannuksia ja aikaa säästäen etäohjatusti.

Ota yhteyttä

 
Myynti
 

Myynti

Mikko Myllymäki
044 753 0123
mikko.myllymaki @ erityisjate.fi