Katso
aukioloaikamme
täältä »

 
In English
 
Pilaantuneet materiaalit ja vaaralliset jätteet

Vastuullista käsittelyä

Vastaanotamme Forssan Kiimassuolle vuosittain noin 200 000 tonnia vaarallisia jätteitä ja pilaantuneita materiaaleja, kuten esimerkiksi raskasmetalleja tai öljyhiilivetyjä sisältäviä maa-aineksia ja betonia. Meillä on yli kymmenen vuoden vahva kokemus pilaantuneiden materiaalien ja vaarallisten jätteiden vastuullisesta käsittelystä.

Käsittelemme jätteitä erilaisilla menetelmillä, kuten kompostoimalla, kiinteyttämällä ja seulomalla, mikä vähentää loppusijoitettavan jätteen määrää tai vaarallisuutta. Valitsemme käsittelymenetelmän jätteen ominaisuuksien perusteella.

Pyrimme hyödyntämään käsiteltyjä jätemateriaaleja mahdollisimman monipuolisesti Kiimassuon jätekeskuksen rakenteissa. Vuonna 2016 hyödynsimme noin 40 % kaikista vastaanottamistamme materiaaleista. Hyötykäyttöön kelpaamattomat jätteet, kuten asbesti ja kreosootti, loppusijoitetaan kustannustehokkaasti, vastuullisesti ja ympäristölle turvallisesti.

Apua jätteen luokitteluun

Asiakkaana sinun vastuullasi on selvittää, mistä  jäte on peräisin ja mitä haitta-aineita se sisältää. Toimitathan kyseiset tiedot meille perusmäärittelylomakkeella.

Autamme sinua tarvittaessa luokittelemaan jätteen tavanomaiseksi tai vaaralliseksi sekä selvittämään lähtötietojen perusteella sen soveltuvuuden kaatopaikalle. Lisätietoja saat myös vastaanotto-ohjeestamme. Huomioithan, että asbestijätteet on toimitettava meille sidemateriaaliin sidottuna tai muoviin pakattuna. Kaikki jätekuormat on toimitettava myös peitettyinä. Kuljettajaoppaastamme löytyy yleisiä ohjeita jätekuormia tuoville kuljettajille.

Ota yhteyttä

 
Myynti
 

Myynti

Pasi P. Virtanen
040 587 1675
pasi.virtanen @ erityisjate.fi

Työmaa-asiointi Forssa
 

Työmaa-asiointi Forssa

Ali Lintula
040 617 3732
ali.lintula @ erityisjate.fi

Työmaa-asiointi Pori
 

Työmaa-asiointi Pori

Arto Erkkilä
040 619 4940
arto.erkkila @ erityisjate.fi

Vaakaraportit
 

Vaakaraportit

Mari Akpedeye
040 754 2917
mari.akpedeye @ erityisjate.fi

Laatu ja ympäristö
 

Laatu ja ympäristö

Saana Ikonen

040 617 6335
saana.ikonen @ erityisjate.fi

Laatu ja ympäristö
 

Laatu ja ympäristö

Elina Hyttinen
040 126 1308
elina.hyttinen @ erityisjate.fi

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla toiminnastamme ja alaan liittyvistä uusista tuulista.