Katso
aukioloaikamme
täältä »

 
In English
 
Kehityksen kärjessä

Tiesitkö, että jätteenpolton pohjakuonia voidaan nykyaikaisin menetelmin kierrättää tehokkaasti? Myös pilaantuneet materiaalit ja vaaralliset jätteet voidaan käsitellä ja loppusijoittaa kustannustehokkaasti, vastuullisesti ja ympäristölle turvallisesti.

Tavoitteemme on edistää kiertotaloutta Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Haluamme lisätä tietoisuutta vaarallisten jätteiden ja pilaantuneiden materiaalien turvallisesta käsittelystä ja loppusijoittamisesta sekä jätteenpolton pohjakuonien modernista uusiokäytöstä. Materiaalien kierrätys on välttämätöntä luonnon raaka-aineiden kestävän käytön kannalta.

Uudistukset vaativat aina rakentavaa vuoropuhelua. Osallistummekin alan keskusteluun niin hankkeissa, työryhmissä kuin arkisissa kohtaamisissa. Tarjoamme jätteiden käsittelyyn uusia ajatuksia ja tutkimustietoa sekä käymme ahkerasti alan seminaareissa ja tapahtumissa kertomassa kokemuksistamme ja edistysaskelistamme. 

Yhteistyössä innovoimme uutta!

 
Scanwas-tuotteet
 

Scanwas-tuotteet

Haluatko säästää luonnonvaroja ja edistää kestävää infrarakentamista? Monikäyttöinen Scanwas-keinokiviaines on vastuullinen valinta.

Lue lisää

Innovaatiot ja teknologiat
 

Innovaatiot ja teknologiat

Hyödynnämme toiminnassamme tuoreinta tutkimustietoa ja kansainvälisesti parhaita teknologioita. Haluamme kehittyä koko ajan paremmaksi, ja siksi tutkimus- ja kehitystyö on tärkeä osa toimintaamme.

Lue lisää

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla toiminnastamme ja alaan liittyvistä uusista tuulista.