Katso
aukioloaikamme
täältä »

 
 
Meille töihin

Kiinnostaako ura tai vaikka opinnäytetyö Erityisjätteellä?

Me Erityisjätteellä haluamme löytää ratkaisuja ympäristön hyväksi.  Meillä kaikilla on vahva halu kehittää toimintaamme ja asioilla, joiden puolesta teemme töitä on aidosti merkitystä. Toimintapolitiikkamme tavoitteena on ottaa huomioon kaikessa toiminnassamme vastuullisuus, ihmiset ja ympäristö. Henkilöstömme koostuu ammattitaitoisista ja työtään arvostavista eri alan asiantuntijoista ja ammattilaisista.

Avoimet työpaikat löydät alta. Mahdollisia harjoittelupaikkoja voit kysyä Merja Wallinilta numerosta 040-5189764 tai sähköpostitse osoitteesta info @ erityisjate.fi

Tule rakentamaan kanssamme Suomen Erityisjäte Oy:n menestystarinaa!

 

Avoimet työpaikat

12.11.2021

Haemme Forssaan näytteenottajaa/laboranttia


Toimintamme kasvaessa haemme 

”NÄYTTEENOTTAJAA/LABORANTTIA”

vastaamaan Suomen Erityisjäte Oy:n Forssassa sijaitsevan vaarallisten jätteiden ja pilaantuneiden massojen vastaanottoalueen näytteenotosta. Vastaat myös koelaboratoriossamme tehtävistä massanäytteiden sekoituksista ja testauksista.
Tehtäviisi kuuluu mm. näytteenotto kentällä ja siihen liittyvä logistiikka sekä dokumentointi. Laboratoriossa sekoitat näytteitä annettujen ohjeiden mukaan, koestat näytteitä ja ylläpidät varastonhallintaa. Vastaat tehtäviisi liittyvistä turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioista yhteistyössä muun organisaation kanssa. 

Odotamme sinulta

  • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta
  • järjestelmällisyyttä, tarkkuutta, järjestelykykyä ja huolellisuutta
  • toimisto-ohjelmistojen käyttötaitoa
  • tuntemusta kemiantekniikan alalta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisiin ja haastaviin työtehtäviin kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Tukenasi on tuloksellinen ja innostunut työyhteisömme.

Lisätietoja tehtävästä antaa 2.12.-3.12.2021 liiketoimintajohtaja Pasi P.Virtanen, puh. 040 587 1675.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 12.12.2021 mennessä osoitteeseen merja.wallin@erityisjate.fi

Tule rakentamaan kanssamme Suomen Erityisjäte Oy:n menestystarinaa!