Katso
aukioloaikamme
täältä »

 
 
Meille töihin

Kiinnostaako ura tai vaikka opinnäytetyö Erityisjätteellä?

Me Erityisjätteellä haluamme löytää ratkaisuja ympäristön hyväksi.  Meillä kaikilla on vahva halu kehittää toimintaamme ja asioilla, joiden puolesta teemme töitä on aidosti merkitystä. Toimintapolitiikkamme tavoitteena on ottaa huomioon kaikessa toiminnassamme vastuullisuus, ihmiset ja ympäristö. Henkilöstömme koostuu ammattitaitoisista ja työtään arvostavista eri alan asiantuntijoista ja ammattilaisista.

Avoimet työpaikat löydät alta. Mahdollisia harjoittelupaikkoja voit kysyä Merja Wallinilta numerosta 040-5189764 tai sähköpostitse osoitteesta info @ erityisjate.fi

Tule rakentamaan kanssamme Suomen Erityisjäte Oy:n menestystarinaa!

 

Avoimet työpaikat

13.01.2023

Haemme työnjohtajaa Kangasalle


Toimintamme kasvaessa haemme 

TYÖNJOHTAJAA

vastaamaan Suomen Erityisjäte Oy:n Kangasalla sijaitsevan pilaantuneiden maamassojen ja vaarallisten jätteiden käsittelylaitoksen kenttätoimintojen ohjaamisesta. Osallistut aktiivisesti kenttätöihin ja tehtäviisi kuuluu mm. massojen vastaanoton koordinointi, vaakatoiminnot ja dokumentointi, massojen näytteenotto sekä rakentamisen ja laadunvalvonnan ohjeistus. Vastaat tehtäviisi liittyvistä turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioista yhteistyössä muun organisaation kanssa. 

Odotamme sinulta

  • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä aitoa halua kehittää toimintoja
  • suunnitelmallisuutta ja organisointikykyä
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja
  • laatutietoisuutta ja vastuullisuutta
  • tietotekniikan osaamista

Luemme eduksesi ympäristöpainotteisen teknisen koulutuksen ja kokemuksen pilaantuneista maista/maarakentamisesta sekä maansiirtokoneiden käyttötaidon. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Tukenasi on tavoitteellinen ja innostunut työyhteisömme. 

Lisätietoja tehtävästä antaa käyttöpäällikkö Osmo Jyrävänkoski, puh. 040 096 4174. 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 31.3.2023 mennessä osoitteeseen merja.wallin@erityisjate.fi

Tule rakentamaan kanssamme Suomen Erityisjäte Oy:n menestystarinaa!