Katso
aukioloaikamme
täältä »

 
 
Meille töihin

Kiinnostaako ura tai vaikka opinnäytetyö Erityisjätteellä?

Me Erityisjätteellä haluamme löytää ratkaisuja ympäristön hyväksi.  Meillä kaikilla on vahva halu kehittää toimintaamme ja asioilla, joiden puolesta teemme töitä on aidosti merkitystä. Toimintapolitiikkamme tavoitteena on ottaa huomioon kaikessa toiminnassamme vastuullisuus, ihmiset ja ympäristö. Henkilöstömme koostuu ammattitaitoisista ja työtään arvostavista eri alan asiantuntijoista ja ammattilaisista.

Avoimet työpaikat löydät alta. Mahdollisia harjoittelupaikkoja voit kysyä Merja Wallinilta numerosta 040-5189764 tai sähköpostitse osoitteesta info @ erityisjate.fi

Tule rakentamaan kanssamme Suomen Erityisjäte Oy:n menestystarinaa!

 

Avoimet työpaikat

19.02.2023

Haemme projekti-insinööriä


Toimintamme kasvaessa haemme vakituiseen työsuhteeseen PROJEKTI-INSINÖÖRIÄ

mukaan Suomen Erityisjäte Oy:n pilaantuneen maaperän ja pohjavesien kunnostuksessa käytettävien laitteistojen suunnittelu- ja kokonaistoimitusprojekteihin. Osaamisesi pohjana on insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus. Sinulla voi olla aikaisempaa kokemusta esimerkiksi laitossuunnittelusta, asennusvalvonnasta ja käyttöönotoista. Osallistut myös mielelläsi asennustöihin kunnostuskohteissa. Vastaat tehtäviisi liittyvistä turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioista yhteistyössä muun organisaation kanssa. 

Odotamme sinulta

  • itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta sekä aitoa halua kehittää toimintoja
  • suunnitteluohjelmien käyttötaitoa ja organisointikykyävuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja
  • laatutietoisuutta ja vastuullisuutta
  • tietotekniikan osaamista

Aikaisempi kokemus vesihuoltoalalta luetaan eduksesi. Varsinainen toimipisteesi sijaitsee Kangasalla, mutta työ vaatii myös matkustamista.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Tukenasi on tavoitteellinen ja innostunut työyhteisömme. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimialajohtaja Mikko Myllymäki, puh. 044 753 0124.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen osoitteeseen merja.wallin@erityisjate.fi 

Tule rakentamaan kanssamme Suomen Erityisjäte Oy:n menestystarinaa!