Katso
aukioloaikamme
täältä »

 
 
Meille töihin

Kiinnostaako ura tai vaikka opinnäytetyö Erityisjätteellä?

Me Erityisjätteellä haluamme löytää ratkaisuja ympäristön hyväksi.  Meillä kaikilla on vahva halu kehittää toimintaamme ja asioilla, joiden puolesta teemme töitä on aidosti merkitystä. Toimintapolitiikkamme tavoitteena on ottaa huomioon kaikessa toiminnassamme vastuullisuus, ihmiset ja ympäristö. Henkilöstömme koostuu ammattitaitoisista ja työtään arvostavista eri alan asiantuntijoista ja ammattilaisista.

Avoimet työpaikat löydät alta. Mahdollisia harjoittelupaikkoja voit kysyä Merja Wallinilta numerosta 040-5189764 tai sähköpostitse osoitteesta info @ erityisjate.fi

Tule rakentamaan kanssamme Suomen Erityisjäte Oy:n menestystarinaa!

 

Avoimet työpaikat

07.03.2024

Haemme kesätyöntekijää asennus- ja huoltotehtäviin


Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen motivoitunutta

”KESÄTYÖNTEKIJÄÄ”

pilaantuneen maaperän ja pohjaveden kunnostamisessa käytettävien laitteiden asennus- ja huoltotehtäviin projektikohteissa sekä yrityksen omalla toimipisteellä Kangasalla. Osallistut myös muihin työmaiden kenttätehtäviin. Varmistat työlläsi yhdessä muun tiimin kanssa, että laitteet huolletaan ja korjataan suunnitelmien mukaisesti. Teet mielelläsi käsilläsi töitä ja erilaisten työkalujen käyttäminen on sinulle tuttua. 

Tehtäviisi liittyvistä turvallisuus-, ympäristö- ja laatuasioista yhteistyössä vastaat yhdessä muun organisaation kanssa. 

Odotamme sinulta

  • oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn osana tiimiä
  • työhaluja, hyvää asennetta ja tekemisen meininkiä
  • halua oppia uutta
  • vähintään 18 vuoden ikää 

Voit olla esimerkiksi insinööriopiskelija, jolla on pohjalla asentajan tutkinto tai olet voinut kerryttää osaamistasi käytännön töistä rakennus-, LVI- tai vesihuoltoalalla sekä erilaisissa kunnossapito- ja huoltotehtävissä.

Työsuhde on määräaikainen ajalle 1.5.-30.8.2024 ja työpisteesi sijaitsee Kangasalla. Työ vaatii matkustamista Suomessa ja hakijalta edellytetään B-ajokorttia.

Tarjoamme sinulle osaavan työyhteisön tuen ja monipuolisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi.  Tehtävä tullaan täyttämään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tiina Pummi, puh. 040 0771 981.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen viimeistään 5.4.2024 mennessä osoitteeseen merja.wallin@erityisjate.fi