Katso
aukioloaikamme
täältä »

 
In English
 
Uutiset ja ajankohtaiset
 

Uutiset ja ajankohtaista

16.03.2017

LHJ Group hakee myyntipäällikköä

Toiminnan voimakkaasti kehittyessä haemme LHJ Groupin palvelukseen aktiivista ja osaavaa myyntipäällikköä.


LHJ Group on kuuden yrityksen muodostama kiertotalouskonserni, jonka käsittelykeskus sijaitsee Forssan Kiimassuolla. Konsernin erityisosaamista ovat elektroniikan, sähkölaitteiden ja metallin kierrätys, tietoturvakäsittely, pilaantuneen maan ja teollisuusjätteen käsittely, jätevoimalaitosten pohjakuonien käsittely, yhdyskuntajätehuolto sekä näihin liittyvät keräys- kuljetus- ja asiantuntijapalvelut. Yhteistyöverkoston kautta LHJ Groupin erityispalvelut voidaan liittää osaksi laajempaa jätehuollon kokonaispalvelua. LHJ Groupin liikevaihto vuonna 2016 oli 23 M€ ja se työllisti 95 alan ammattilaista. Konsernin emoyhtiö on Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy.

Toiminnan voimakkaasti kehittyessä haemme LHJ Groupin palvelukseen aktiivista ja osaavaa

MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

Vastaamaan ja kehittämään yrityksille ja julkishallinnolle myytävien ympäristöhuollon palvelujen myymisestä ja uusien palvelujen tuotteistamisesta.

Odotamme sinulta näyttöä tuloksellisesta B-to-B myynnistä, myynnin kehittämisestä sekä palvelujen tuotteistamisesta. Pidät yllä ja rakennat uusia asiakas- ja yhteistyösuhteita sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Omaat myös mielellään kokemusta ympäristö-, romu- ja kierrätysalasta ja/tai julkisen tai yksityisen sektorin myynnin parista.

Tarjoamme sinulle keskeistä roolia liiketoimintamme kasvattamisessa. Tehtäviisi kuuluu laajasti LHJ Groupin yritysten myynti- ja markkinointitehtävät. Osallistut myös kierrätystuotteiden myyntiin takaisin markkinoille. Toimialueesi tulee olemaan pääosin eteläinen Suomi ja mahdollisesti laajemmin koko Suomen alue. Toiminnassasi toimit tiiviissä yhteistyössä kaikkien LHJ Groupin yritysten sekä muutamien merkittävien yhteistyötahojen kanssa. Konsernin kotipaikka on Forssassa. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää valmiutta liikkua. Työstäsi tulet raportoimaan LHJ Groupin toimitusjohtajalle.

Pyydämme toimittamaan hakemuksesi palkkatoiveineen 7.4.2017 mennessä sähköisesti osoitteella: rainer.andersson(at)lhj.fi. Lisätietoja tehtävästä antavat markkinointipäällikkö Pasi Kaskinen 050 347 0605 ja hallintopäällikkö Rainer Andersson 050 405 9243. Toivomme, että voit aloittaa tehtävässä kevään 2017 aikana.

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla toiminnastamme ja alaan liittyvistä uusista tuulista.