Katso
aukioloaikamme
täältä »

 
In English
 
Uutiset ja ajankohtaiset
 

Uutiset ja ajankohtaista

29.11.2017

Syksyn tapahtumia Erityisjätteellä

Syksyn 2017 aikana olemme olleet jälleen monessa mukana.


Lokakuussa osallistuimme Malmössä, Ruotsissa, järjestettyyn kansainväliseen ISWA Beacon 2017 jätteestä energiaksi -konferenssiin. Olimme yksi konferenssin sponsoreista, ja tutkimus- ja kehityspäällikkömme Annika Sormunen esiintyi tilaisuudessa kertoen kokemuksiamme jätteenpolton pohjakuonien käsittelystä ja hyödyntämisestä Suomessa. Lue lisää konferenssista: http://beacon2017.se/

Samaan aikaan Suomessa pidettiin Uusiomateriaalit maarakentamisessa -hankkeen (UUMA2) viimeinen vuosiseminaari, jossa liiketoimintajohtajamme Riina Rantsi edusti meitä sekä ständillä että esittelemällä jätteenpolton pohjakuonasta jalostamiamme tuotteita. Lue lisää hankkeesta & tulevasta UUMA3-ohjelmasta: http://www.uuma2.fi/.

Marraskuussa järjestimme Lujabetonin kanssa Scanwas-keinokiviaineksen ja Luja-modulien esittelytilaisuuden Forssassa. Sää ei taaskaan meitä suosinut mutta se ei mahtavia vieraitamme haitannut! Tutustuimme tuotteisiin sekä kentällä, asennusnäytöksessä että kahvien kera toimiston puolella. Lue lisää yhteistyöstämme esimerkiksi pian ilmestyvästä asiakaslehdestämme Groupparista! Lisätietoa Scanwas-keinokiviaineksesta täältä.

Lämmin kiitos kaikille syksyn aikana tapahtumiimme osallistuneille! Tapaamisiin myös jatkossa!

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla toiminnastamme ja alaan liittyvistä uusista tuulista.