Katso
aukioloaikamme
täältä »

 
In English
 
Uutiset ja ajankohtaiset
 

Uutiset ja ajankohtaista

15.03.2019

Haemme Laatupäällikköä


Suomen Erityisjäte Oy on jätteenpolton pohjakuonien, pilaantuneiden materiaalien ja vaarallisten jätteiden käsittelyn ja turvallisen loppusijoituksen sekä raaka-aineiden hyödyntämisen asiantuntija. Yrityksen omistajat ovat Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy (51 %) ja Kuusakoski Oy (49 %). Tällä hetkellä työskentelemme 15 osaavan ammattilaisen voimin ja liikevaihtomme oli vuonna 2018 noin 11 M€.

Toimintamme kasvaessa haemme

LAATUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan sertifioitujen laatu- ja ympäristöjärjestelmien ylläpidosta ja kehittämisestä. Vastuullasi on myös työturvallisuusjärjestelmän rakentaminen ja sertifiointi sekä sen ylläpito ja kehittäminen. Tehtävässäsi osallistut aktiivisesti yrityksen projektitoimintaan ja sen kehittämiseen. Tehtävä edellyttää matkustamista kotimaassa.

Toiminnan laadun, ympäristön, työterveyden ja työturvallisuuden huomioimisella on merkittävä rooli Suomen Erityisjätteellä.

Odotamme sinulta

  • erilaisten laatu-, ympäristö- ja työturvallisuusstandardien tuntemusta
  • näyttöjä onnistuneesta laadun kokonaisvaltaisesta kehittämisestä ja prosessijohtamisesta
  • itsenäistä työotetta ja aitoa halua kehittää toimintoja eri organisaatiotasoilla
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja kommunikointitaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen sekä suullista että kirjallista osaamista, arvostamme myös ruotsin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisiin ja haastaviin työtehtäviin kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Saat tueksesi tuloksellisen ja innostuneen työyhteisömme. Työpisteesi voi sijaita Forssassa, Kangasalla tai Lahdessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jukka Manskinen 22.3. klo 12-16, 26.3. klo 14-18 ja 1.4. klo 15-18,
puh. 040 661 2858. Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 8.4. mennessä osoitteeseen merja.wallin@erityisjate.fi

Tule rakentamaan kanssamme Suomen Erityisjäte Oy:n menestystarinaa!

Suomen Erityisjäte on osa LHJ Groupin kiertotalouskonsernia, jonka käsittelykeskus sijaitsee Forssan Kiimassuolla. Konsernin viiden yrityksen erityisosaamista ovat elektroniikan, sähkölaitteiden ja metallin kierrätys, tietoturvakäsittely, pilaantuneen maan ja teollisuusjätteen käsittely, jätevoimalaitosten pohjakuonien käsittely, yhdyskuntajätehuolto sekä jätehuollon kokonaispalvelut. LHJ Groupin liikevaihto vuonna 2018 oli 28 M€ ja se työllisti 95 alan ammattilaista. Konsernin emoyhtiö on Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy.

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla toiminnastamme ja alaan liittyvistä uusista tuulista.