Katso
aukioloaikamme
täältä »

 
In English
 
Uutiset ja ajankohtaiset
 

Uutiset ja ajankohtaista

01.02.2021

Vastaanotto- ja käsittelytoiminnot jatkuvat normaalisti rakennuspalon jäljiltä Kiimassuolla


Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy ja LHJ Groupin yritykset jatkavat jätteiden vastaanotto- ja käsittelytoimintoja normaalisti viimeviikkoisen Kiimassuon Jätekeskuksessa tapahtuneen tulipalon jäljiltä. Varastohallin palo ei vahingoittanut käsittelyprosesseja ja se rajautui ainoastaan LHJ Groupin tytäryhtiön Suomen Materiaalikierrätys Oy:n varastohallin alueelle. 

Ainoa poikkeus jätteiden vastaanotossa on, että öljyisiä nesteitä ja hiekanerotuskaivojen sakkoja ei vastaanoteta toistaiseksi Kiimassuon jätekeskuksessa. Tiedotamme verkkosivuilla, kun tilapäinen vastaanottorajoitus näiden osalta päättyy.

Tällä viikolla jatketaan vahinkojen selvittämistä ja palon jälkihoitotöiden suunnittelua. Palopaikka on suljettu ja pystyyn jäänyt varastohallin runko eristetään romahdusvaaran vuoksi sulkunauhoin ja kyltein. Paloalueelle on normaaliolosuhteissakin pääsy kielletty ulkopuolisilta.

Ympäristövahinkojen minimoiminen on tulipalon jälkihoidossa seuraavien toimenpiteiden ensisijaisena tavoitteena.

LHJ Group haluaa kiittää pelastuslaitosta, poliisia ja omaa henkilökuntaa hyvästä toiminnasta ja yhteistyöstä tulipalotilanteessa.

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla toiminnastamme ja alaan liittyvistä uusista tuulista.