Katso
aukioloaikamme
täältä »

 
In English
 
Uutiset ja ajankohtaiset
 

Uutiset ja ajankohtaista

19.03.2021

Haemme liiketoimintapäällikköä


Suomen Erityisjäte Oy on jätteenpolton pohjakuonien, pilaantuneiden materiaalien ja vaarallisten jätteiden käsittelyn ja turvallisen loppusijoituksen sekä raaka-aineiden hyödyntämisen asiantuntija. Yrityksen omistajat ovat Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy ja Kuusakoski Oy. Tällä hetkellä työskentelemme 20 osaavan ammattilaisen voimin ja liikevaihtomme on noin 15 M€Toimintapolitiikkamme tavoitteena on ottaa huomioon kaikessa toiminnassamme vastuullisuus, ihmiset ja ympäristö.

Toimintamme kasvaessa haemme

LIIKETOIMINTAPÄÄLLIKKÖÄ/KÄYTTÖPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan jätteenpolton pohjakuonien käsittelyn myynnistä, käsittelytoiminnoista sekä asiakkuuksien hoitamisesta Suomessa sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vastaat oman vastuualueesi tutkimus- ja kehitystyöstä sekä prosessien kehittämisestä. Tehtävä edellyttää matkustamista kotimaassa ja ulkomailla. Osallistut myös voimalaitostuhkien hankintaan sekä tutkimus- ja kehitystoimintaan.

Odotamme sinulta

  • liiketoiminnan ymmärrystä
  • neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen sekä suullista että kirjallista osaamista, arvostamme myös ruotsin kielen osaamista

Taustaltasi olet kemian, energiatekniikan, kiertotalouden tai maanrakennuksen osaaja.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisiin ja haastaviin työtehtäviin jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Saat tueksesi tuloksellisen ja innostuneen työyhteisömme. Työpisteenäsi voi olla Lahti, Kangasala tai Forssa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jukka Manskinen, puhelin 040-6612858 26.3.2021 kello 09.00-12.00 tai 31.3.2021 kello 12.00-16.00.

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 08.04.2021 mennessä osoitteeseen merja.wallin@erityisjate.fi

Tule rakentamaan kanssamme Suomen Erityisjäte Oy:n menestystarinaa!

Suomen Erityisjäte on osa LHJ Groupin kiertotalouskonsernia, jonka kotipaikka on Forssassa. Konsernin kuuden yrityksen erityisosaamista ovat elektroniikan, sähkölaitteiden ja metallin kierrätys, tietoturvakäsittely, pilaantuneen maan ja teollisuusjätteen käsittely, jätevoimalaitosten pohjakuonien käsittely, yhdyskuntajätehuolto sekä jätehuollon kokonaispalvelut. LHJ Groupin liikevaihto on n. 30 M€ ja se työllistää 100 alan ammattilaista. Konsernin emoyhtiö on Loimi-Hämeen Jätehuolto Oy.

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla toiminnastamme ja alaan liittyvistä uusista tuulista.