Katso
aukioloaikamme
täältä »

 
In English
 
Uutiset ja ajankohtaiset
 

Uutiset ja ajankohtaista

08.04.2021

Turvallisuusasiat hanskassa - toimintamme kehittyy oikeaan suuntaan!


Voimme nyt tyytyväisinä kertoa asiakkaillemme sekä yhteistyötahoillemme, että meille on myönnetty myös ISO 45001 sertifikaatti, iloitsee Suomen Erityisjätteen laatupäällikkö Outi Lepistö. 

Mitä kaikkien kolmen sertifikaatin saaminen on edellyttänyt?
-Takana on kokonaisuudessaan reilun puolentoista vuoden tiivistahtinen kehitystyö. Vuosi sitten saimme ISO 9001 & 14001 sertifikaatit. Koska kyseessä on yrityksen ensimmäiset omat sertifikaatit, on kaikki rakennettu alusta alkaen. Eli suunniteltu ja kuvattu koko toimintajärjestelmä, sekä viety se käytäntöön mm. IT-järjestelmissä. Paljon on ollut ihan sen miettimistä, että miten haluamme asioita tehdä. Lisäksi on pitänyt varmistaa, että asiat tehdään samalla tavalla toimipisteestä rippumatta. Yrityksen kasvu järjestelmien rakentamisen aikana on tuonut hommaan vielä oman, mukavan lisämausteensa. 

Mitä sertifikaatit kertovat meidän toiminnastamme?
-Emme kehitä toimintaamme vain sertifikaatteja varten. Haluamme oppia ja tehdä asioita entistä paremmin asiakkaitamme ja itseämme varten. Onhan se kuitenkin mukavaa, että myös ulkopuolinen taho arvioi toimintamme täyttävän kriteerit. Näin on helpompi kertoa tekemisemme tasosta myös muille. Lisäksi hyvät tulokset niin sertifiointi- kuin asiakasauditoinneissakin kertoo siitä, että kehitämme toimintaamme oikeaan suuntaan.

Miten tästä eteenpäin?
-Kyllä hanskat pysyy vielä kädessä. Olemme jo miettineet seuraavia konkreettisia tavoitteita ja askeleita, joita voisimme ottaa. Työ on siis jatkuvaa laadun, ympäristöasioiden sekä turvallisuuden kehittämistä.

 Tunnelmat nyt?
-No on kyllä hyvä fiilis. Onhan tämä aikamoinen rutistus ollut, mutta yhdessä on onnistuttu. Kiitos kuuluu koko porukalle!

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla toiminnastamme ja alaan liittyvistä uusista tuulista.