Katso
aukioloaikamme
täältä »

 
In English
 
Uutiset ja ajankohtaiset
 

Uutiset ja ajankohtaista

17.06.2021

Suomen Erityisjätteellä on mukava olla töissä - SEJ on JES!


Forssan pima -tiimissä työskentelevät Aino, Hanna ja Mari viihtyvät työssään Erityisjätteellä. Mari ja Hanna toimivat ympäristöasiantuntijoina ja Aino ympäristöassistenttina. Kaikki toteavat, että Erityisjätteellä yleinen asenne ja ilmapiiri on positiivinen ja kannustava!

”Työyhteisössä on rento tunnelma ja yhteistyö toimii porukan kesken”, kertoo Mari. Forssan toimipisteeseen saapuvien kuormien raportointiin liittyy monia tehtäviä, joista Mari huolehtii yhdessä Hannan kanssa. ”On mukava työskennellä jatkuvasti kehittyvällä alalla ja yrityksessä, jossa omaan tekemiseen ja työnkuvaan voi vaikuttaa” jatkaa Hanna.

Aino vastaa Kiimassuolla Erityisjätteen näytteenotosta ja suunnitelmista. Työ on Ainon mukaan monipuolista ja sopivan haastavaa. Aino kokee positiivisena, että Erityisjäte pyrkii tukemaan työntekijöiden kehittymistä ja jaksamista työtehtävissä. ”On ollut mukava huomata, että työturvallisuuteen ja omavalvontaan suhtaudutaan vakavasti ja kehitysehdotuksia kuunnellaan”, toteaa Aino.

”Yleisestä koronatilanteesta johtuen muissa SEJ:n toimipisteissä työskenteleviä työntekijöitä ei olla päästy juurikaan tapaamaan, mutta toivottavasti syksyllä päästäisiin näkemään toisiamme koko porukalla. Se on kuitenkin hienoa, että Erityisjätteen työntekijät kokoontuvat yhteen teamsin välityksellä kerran kuussa pidettäviin henkilöstöinfoihin”, toteavat kaikki.

Kuvassa vasemmalta Aino Sallinen, Hanna Vähä-Pietilä ja Mari Akpedeye.

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla toiminnastamme ja alaan liittyvistä uusista tuulista.