Katso
aukioloaikamme
täältä »

 
In English
 
Uutiset ja ajankohtaiset
 

Uutiset ja ajankohtaista

08.07.2021

Suomen Erityisjätteellä on mukava olla töissä - SEJ on JES!


Järjestelmä- ja lupa-asioiden parissa työskentelevät Outi, Saana ja Kristiina pitävät työstään Erityisjätteellä. Heidän mielestään Erityisjätteellä on motivoitunut ja ketterä työyhteisö, jossa on hyvä tekemisen meininki! Tiimin tehtävänä on tukea liiketoimintoja systemaattisia toimintatapoja luomalla sekä prosesseja ja järjestelmiä kehittämällä.

Laatupäällikkönä toimivan Outin vastuulla ovat Erityisjätteen laatu-, ympäristö-, turvallisuus- sekä IT-järjestelmät. ”Uuden suunnittelu ja toteuttaminen on haastavaa, ja samalla myös erittäin innostavaa” toteaa Outi työstään. Hän myös lisää, että on ilo kuulua Erityisjätteen porukkaan, jossa osaamiseen luotetaan ja sitä saa käyttää monipuolisesti.

Saana toimii Erityisjätteellä laatu- ja ympäristöinsinöörinä. Hänen tehtäviinsä kuuluvat muun muassa ympäristölupavelvoitteisiin liittyvä raportointi sekä suunnitelmien laadinta. ”Työni Erityisjätteellä on hyvin monipuolista. Koenkin, että yksi työn parhaita puolia on jatkuva oppiminen ja oman osaamisen kehittyminen”, mainitsee Saana.

Kristiina on työskennellyt tiimissä harjoittelijana reilun vuoden ajan. Kristiina on tehnyt monipuolisesti erilaisia tehtäviä sisäisistä ohjeistuksista auditointeihin ja raportoinnista järjestelmien kehittämiseen. ” Kaikkeen tekemiseen on aina saanut tarpeen mukaan apua ja omia kehitysehdotuksia on päässyt toteuttamaan”, kertoo Kristiina.  

”Meillä on tiimissä hyvä yhteishenki ja tekemisen into. Jatkuva kehittäminen on vahvasti läsnä”, kertovat tiimiläiset yhdessä. Kaikkien mielestä työskentely kehittyvässä organisaatiossa on palkitsevaa. Yrityksen joustavat ja toimivat etätyöskentelymahdollisuudet ansaitsevat myös kiitosta tältä tiimiltä.

Tiimi täydentyy vielä elokuussa, kun laatu- ja ympäristöinsinööri Elina Hyttinen palaa vanhempainvapaalta takaisin töihin!

Kuvassa vasemmalta Saana Ikonen, Kristiina Pöysti ja Outi Lepistö.

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla toiminnastamme ja alaan liittyvistä uusista tuulista.