Katso
aukioloaikamme
täältä »

 
In English
 
Uutiset ja ajankohtaiset
 

Uutiset ja ajankohtaista

21.02.2023

Ihminen turvallisuuden takana!


Turvallisuus on meillä kaikkien yhteinen asia, ja kaikkien panosta turvallisuuden kehittämiseen kerätään säännöllisten turvallisuushavaintojen kautta. Työtehtävät ja niissä käytetyt välineet muuttuvat ja kehittyvät jatkuvasti, joten myös työturvallisuuden pitää kehittyä. Haluamme myös huomioida turvallisuuden eteen tehtyä työtä ja tänään meillä oli ilo palkita Forssassa kenttätyönjohtajana toimiva Jussi Haavisto Vuoden turvallisuusteko -palkinnolla! 

Jussin työssä sujuva työskentely ja onnistunut työturvallisuus ovat ennakoimista, riskitilanteiden tunnistamista, oman toiminnan ymmärtämistä ja turvallisten toimintatapojen kehittämistä. Myönteinen ja positiivinen suhtautuminen työturvallisuuteen parantaa turvallisuutta, ja ennakoiminen luo varmuutta tekemiseen. 

”Meillä turvallinen työympäristö luodaan niin SEJ:n omille kuin myös urakoitsijoille kattavalla perehdytyksellä ja yhteisesti noudatettavilla pelisäännöillä, toteaa Jussi. Kentällä valvomme päivittäin työn tekemistä ja ympäristöä, jotta kaikkien olisi mahdollisimman turvallista työskennellä siellä. Alueellamme toimivat urakoitsijat ovat suuri apu toimimaan turvallisuuden takaamiseksi ilmoittamalla työnjohtoon, jos näkevät tai kuulevat jotain poikkeavaa mikä voisi aiheuttaa turvallisuutta vaarantavia tilanteita. Alueillamme työskentelevät SEJ:n omat ja urakoitsijoiden työntekijät käyttävät sovittuja varusteita, kuten huomiovaatteita ja suojaimia - ja niitä on meillä myös antaa tarvittaessa lainaksi. Myös alueella toimivan liikenteen kannalta on huomautettu varovaisuudesta, koska alueella liikkuu monenlaista ajokalustoa. Turvallisuutta kehitetään ja parannetaan aina alueiden muuttuessa ja kentällä tehtävien turvallisuuskierrosten avulla voidaan erilaisia tilanteita ennakoida paremmin. Koulutukset tuovat meille myös hyvin uusia ideoita turvallisuuden parantamiseksi! ”


 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla toiminnastamme ja alaan liittyvistä uusista tuulista.