Katso
aukioloaikamme
täältä »

 
In English
 
Uutiset ja ajankohtaiset
 

Uutiset ja ajankohtaista

02.05.2023

Haemme laatu- ja ympäristöinsinööriä vanhempainvapaan sijaisuuteen


Haemme vanhempainvapaan sijaisuuteen

”LAATU- JA YMPÄRISTÖINSINÖÖRIÄ”

vahvistamaan HSEQ-tiimiämme. Monipuolisissa tehtävissäsi painottuvat ympäristölupiin liittyvät suunnitelmat, ilmoitukset ja raportointi sekä ympäristöjärjestelmän suunnittelu ja seuranta. Hallitset ympäristöjärjestelmään liittyvää dokumentaatiota sekä käsittelet poikkeamia. Vastaat myös vesien tarkkailuun liittyvästä suunnittelusta sekä tulosten käsittelystä. 

Lisäksi osallistut auditointeihin ja sisäisiin kehittämisprojekteihin sekä toimintajärjestelmän kehittämiseen myös laatu- ja turvallisuusjärjestelmän osalta. Raportoit tehtävässäsi laatupäällikölle ja toimit tiiviissä yhteistyössä muun HSEQ-tiimin sekä yrityksen eri asiantuntijoiden kanssa. Ympäristöraportointiin liittyvien ICT-järjestelmien kehittäminen voi myös kuulua tehtäviisi.

Etsimme tiimiimme analyyttista ja ongelmanratkaisukykyistä henkilöä, jolle tekstin sujuva tuottaminen on luontevaa. Tehtävässä onnistuminen vaatii tarkkaa ja systemaattista työotetta sekä kykyä myös itsenäiseen työskentelyyn. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisiin ja haastaviin työtehtäviin kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Pääset kehittämään laaja-alaisesti omaa osaamistasi, ja tukenasi on tuloksellinen ja innostunut työyhteisömme. Odotamme sinulta soveltuvaa tutkintoa (esim. insinööri/DI). 

Luemme eduksesi aikaisemman kokemuksen ympäristölupiin liittyvästä raportoinnista sekä erilaisista toimintajärjestelmistä. Etua tuo myös kokemus raportointijärjestelmistä, esim. BI-järjestelmät. Työpiste sijaitsee Kangasalla, mutta osa työstä on mahdollista tehdä myös etänä. Tehtävät edellyttävät jonkin verran matkustamista kotimaassa. Työ alkaa 1.6.2023 tai sopimuksen mukaan ja määräaikaisuus jatkuu 31.5.2024 saakka. 

Lisätietoja tehtävästä antaa laatupäällikkö Outi Lepistö, puh. 050 322 2783 4.5. klo 13-18 tai 8.5. klo 10-12 ja 17-19. 

Lähetä hakemuksesi ja CV palkkatoiveineen 12.5.2023 mennessä osoitteeseen merja.wallin@erityisjate.fi

Tule rakentamaan kanssamme Suomen Erityisjäte Oy:n menestystarinaa!

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla toiminnastamme ja alaan liittyvistä uusista tuulista.