Katso
aukioloaikamme
täältä »

 
In English
 
Uutiset ja ajankohtaiset
 

Uutiset ja ajankohtaista

02.07.2020

Suomen Erityisjäte Oy hakee liiketoimintapäällikköä


Toimintamme kasvaessa haemme

LIIKETOIMINTAPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan jätteenpolton pohjakuonien käsittelyn myynnistä, käsittelytoiminnoista sekä asiakkuuksien hoitamisesta Suomessa sekä kansainvälisillä markkinoilla. Vastaat lisäksi voimalaitostuhkien käsittelyn tarjouksista ja osallistut aktiivisesti vastuualueesi tutkimus- ja kehitystyöhön sekä prosessien kehittämiseen oman tiimisi kanssa. Tehtävä edellyttää matkustamista kotimaassa ja ulkomailla.

Odotamme sinulta

  • liiketoiminnan ymmärrystä
  • neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja
  • teknistä koulutusta
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen sekä suullista että kirjallista osaamista, arvostamme myös ruotsin kielen osaamista

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden monipuolisiin ja haastaviin työtehtäviin jatkuvasti kehittyvässä ja kasvavassa yrityksessä. Saat tueksesi tuloksellisen ja innostuneen työyhteisömme. Työpisteenäsi voi olla Lahti, Kangasala tai Forssa. 

Lisätietoja tehtävästä antaa 8.7. ja 4.8. toimitusjohtaja Jukka Manskinen, puh. 040 661 2858 ja muina aikoina MPS-konsultti Harri Viitanen, puh. 040 719 9411.

Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si MPS Uratorilla uratori.mps.fi 16.8.2020 mennessä.

Tule rakentamaan kanssamme Suomen Erityisjäte Oy:n menestystarinaa!

 
 

Tilaa uutiskirjeemme

Tilaa uutiskirjeemme ja pysy ajan tasalla toiminnastamme ja alaan liittyvistä uusista tuulista.